MIHAI PETRE

Pasiunea mea este dansul si mi-am dorit intotdeauna sa transmit si altor oameni bucuria de a dansa. Ma simt norocos ca-i pot invata pe cei care vin la noi sa faca miscare intr-un mod placut, sa se relaxeze, sa capete o postura eleganta si cred ca o sa fac asta toata viata! E fantastic sa vad cum oameni care intra pentru prima oara intr-o sala de dans in doar cateva sedinte invata sa danseze 3 sau 4 stiluri de dans!

ELWIRA PETRE

Cea mai mare bucurie o am cand vad copii care-si implinesc visurile, care invata sa se miste armonios, sa-si coordonnez elegant miscarile si sa capete o postura frumoasa, unii chiar ajung sa faca performanta la nivel inalt. Cei care vin la noi se simt ca intr-o familie in care ii ghidam si-i sustinem pana cand obtin ceea ce si-au dorit. Acela este momentul in care ne bucuram alaturi de ei si toata munca noastra capata sens.

ALINA PETRE

Reusim sa combinam foarte bine atmosfera relaxanta a orelor de dans pentru adulti cu spiritul competitional intalnit la grupele de copii. Echipa noastra are toate ingredientele necesare pentru a livra dans la cea mai inalta calitate intr-o atmosfera relaxanta: daruire, talent, pasiune, munca, seriozitate, relaxare, minti creative, prietenie, muzica, miscare, eleganta!

ANDREEA DRAGULIN

Dansez de 16 ani, si nu imi pot imagina un sport mai frumos pe care l-as fi putut practica. Pe langa viata de sportiv, cea de antrenor imi ofera mari satisfactii – lucrez cu cei mici, care invata despre muzica, postura, disciplina dar si cu perechile de adulti care se destind prin intermediul dansului. Am crescut alaturi de cei de la Academie, am ajuns sa fim ca o familie!

ANE BEZUSENCO

A rezuma dansul la un singur cuvant este sugrumarea pura a artei. Nu este palpabil,nu este static,ci este o vibratie,o energie ce dilata sufletul si mintea. Daca sunteti curiosi sa simtiti dansul sportiv,veniti sa transpormam impreuna la Academia de Dans Mihai Petre aceasta activitate intr-un modus vivendi.

RADU VINGARZAN

Este o bucurie pentru mine ca lucrez aici, la Academia de Dans Mihai Petre, unde sunt asigurate cele mai bune conditii pentru cei care vor sa invete sa danseze, fie ca o fac de placere sau vor sa inceapa o cariera sportiva. Echipa antrenorilor este una dintre cele mai bine pregatite din tara si este un privilegiu pentru mine ca fac parte din aceasta echipa.

DANIELA CASAPU

Din experienta mea pot spune ca dansul apropie suflete. Prin dans inveti libertatea miscarilor, capeti incredere, dansul iti antreneaza intreg corpul si ascute simturile. Ma simt super fericita ca pot perpetua cu dragoste doritorilor arta dansului, sa descoperim lucruri frumoase impreuna care s-ar putea sa ne impacteze vietile. Am o credinta puternica ca prin dans putem avea mai multa fericire, mai multa dragoste, mai multa implinire.

COSMIN LUPOAIE

Pentru fiecare dintre noi dansul are o insemnatate aparte. Pentru unii oameni poate insemna o traire puternica, o pasiune, un hobby, sau chiar poate o modalitate excelenta de a-ti construi abilitatile sociale de nepretuit. Acum 11 ani am inceput sa scriu cartea vietii mele ”Dansul”. Dansul m-a sculptat si m-a slefuit intr-o multitudine de feluri, oferindu-mi mediul cel mai prielnic pentru a-mi explora pasiunea.

CEZARA BANU

Dansul este un stil de viață prin care ne putem exprima trăirile într-un mod diferit față de viața de zi cu zi. Vă invit să experimentăm provocarea de a ne bucura împreună de cea mai frumoasă modalitate de exprimare a corpului uman.

LOCUL 1

Campionatul Național 2016 Standard Adulti

LOCUL 1

Campionatul Național 2015 Standard Adulti

LOCUL 4

Super Grand Prix Professional Division Austrian Open 2016

LOCUL 5

Dance World Cup
Jersey 2016

FAST LEARNING

Cu ajutorul tehnicilor de predare avansate, in doar 5 lectii inveti sa dansezi 3 sau 4 stiluri de dans.

GRUPURI DE DANS

Este programul potrivit pentru cei care ei care isi doresc să facă din dans unul dintre hobby-urile lor.

JUNIORS SI BABY

Prin dans ii ajutam sa se dezvolte armonios, sa aiba o postura corecta si sa aiba incedere in ei.

PRIMUL DANS

Dansul mirilor devine un moment magic pentru voi si o amintire de neuitat pentru invitati!

Doresc sa fiu contactat prin