MIHAI PETRE

Pasiunea mea este dansul si mi-am dorit intotdeauna sa transmit si altor oameni bucuria de a dansa. Ma simt norocos ca-i pot invata pe cei care vin la noi sa faca miscare intr-un mod placut, sa se relaxeze, sa capete o postura eleganta si cred ca o sa fac asta toata viata! E fantastic sa vad cum oameni care intra pentru prima oara intr-o sala de dans in doar cateva sedinte invata sa danseze 3 sau 4 stiluri de dans!

ELWIRA PETRE

Cea mai mare bucurie o am cand vad copii care-si implinesc visurile, care invata sa se miste armonios, sa-si coordonnez elegant miscarile si sa capete o postura frumoasa, unii chiar ajung sa faca performanta la nivel inalt. Cei care vin la noi se simt ca intr-o familie in care ii ghidam si-i sustinem pana cand obtin ceea ce si-au dorit. Acela este momentul in care ne bucuram alaturi de ei si toata munca noastra capata sens.

PAOLO CAMPIGOTTO

La Academia de Dans Mihai Petre mi-am gasit partenera ideala si tot aici mi-am consolidat pozitia de antrenor. Satisfactia muncii  mele ca antrenor se reflecta in rezultatele obtinute de dansatorii sportivi cu care lucrez. Fiecare rezultat obtinut de elevii mei ma face sa ma bucur alaturi de ei si da sens eforturilor noastre.

ALINA PETRE

Reusim sa combinam foarte bine atmosfera relaxanta a orelor de dans pentru adulti cu spiritul competitional intalnit la grupele de copii. Echipa noastra are toate ingredientele necesare pentru a livra dans la cea mai inalta calitate intr-o atmosfera relaxanta: daruire, talent, pasiune, munca, seriozitate, relaxare, minti creative, prietenie, muzica, miscare, eleganta!

ANDREEA DRAGULIN

Dansez de 16 ani, si nu imi pot imagina un sport mai frumos pe care l-as fi putut practica. Pe langa viata de sportiv, cea de antrenor imi ofera mari satisfactii – lucrez cu cei mici, care invata despre muzica, postura, disciplina dar si cu perechile de adulti care se destind prin intermediul dansului. Am crescut alaturi de cei de la Academie, am ajuns sa fim ca o familie!

MARIA POPESCU

Momentele mele de satisfactie profesionala sunt cele cand elevii mei obtin rezultatele pe care le-au dorit. Echipa de profesionisti cu care am crescut, care mi-au pus bazele ca sportiva, antrenori cu vasta experienta si rezultate impresionante, sunt astazi colegii alaturi de care traiesc momente frumoase, alaturi de care ma bucur de fiecare zi petrecuta in sala de dans!

PETRE DANIEL

Ma bucur sa lucrez intr-o echipa tanara, organizata si cu obiective foarte inalte in dansul de performanta. Toti membrii sunt bine pregatiti profesional si inovativi iar vibe-ul bun pe care l-am simtit inca de cand m-am alaturat echipei m-a ajutat sa impartasesc informatia deprinsa de la marii antrenori si elevilor mei.

FLORENTINA ONEA

Academia de Dans Mihai Petre este locul în care m-am dezvoltat ca sportiv de performanță, este clubul pe care l-am reprezentat în competițiile de profil, în care am învățat continuu despre frumos, dans și viață de la oameni foarte bine  pregătiți  Echipa noastra se definește prin pasiune pentru dans, implicare, ambiție, pregătire, multă muncă și rezultate pe măsură.

RADU VINGARZAN

Este o bucurie pentru mine ca lucrez aici, la Academia de Dans Mihai Petre, unde sunt asigurate cele mai bune conditii pentru cei care vor sa invete sa danseze, fie ca o fac de placere sau vor sa inceapa o cariera sportiva. Echipa antrenorilor este una dintre cele mai bine pregatite din tara si este un privilegiu pentru mine ca fac parte din aceasta echipa.

LOCUL 1

Campionatul Național 2016 Standard Adulti

LOCUL 1

Campionatul Național 2015 Standard Adulti

LOCUL 4

Super Grand Prix Professional Division Austrian Open 2016

LOCUL 5

Dance World Cup
Jersey 2016

FAST LEARNING

Cu ajutorul tehnicilor de predare avansate, in doar 5 lectii inveti sa dansezi 3 sau 4 stiluri de dans.

GRUPURI DE DANS

Este programul potrivit pentru cei care ei care isi doresc să facă din dans unul dintre hobby-urile lor.

JUNIORS SI BABY

Prin dans ii ajutam sa se dezvolte armonios, sa aiba o postura corecta si sa aiba incedere in ei.

PRIMUL DANS

Dansul mirilor devine un moment magic pentru voi si o amintire de neuitat pentru invitati!

Doresc sa fiu contactat prin