Va asteptam sa veniti alaturi de noi si sa experimentati dansul ca resursa de relaxare si placere! Dansul ne ajuta sa ne mentinem intr-o forma fizica buna si sa ne eliberam de stres!

Academia de Dans Mihai Petre ofera companiilor posibilitatea de a oferi angajatilor ca bonus, cursuri de dans sub forma de abonament. Oferim reduceri avantajoase in funtie de numarul abonamentelor facute si de durata lor.

 

Putem organiza si lectii de dans inchise, special concepute doar pentru angajatii companiei. Participantii pot alege sa invete stilurile de dans pe care le prefera, distrandu-se si relaxandu-se in compania colegilor lor. Lectiile de dans se pot tine fie la sediul companiei dumneavoastra, sau in salile noastre de dans!

 

 

Pentru show-uri de dans, participari la petreceri, evenimente sau team building-uri, luati legatura cu noi si vom gasi impreuna o varianta personalizata prin care sa oferiti celor prezenti o experienta unica si o amintire cat mai placuta.

 

 

Surprindeti-va colegii sau partenerii de business cu un cadou original si memorabil. Ofera-le bucuria de a dansa alaturi de noi! Luati legatura cu noi si vom gasi impreuna solutia personalizata care sa se incadreze in bugetul stabilit.

 

Doresc sa fiu contactat prin