FAST LEARNING: CURSURI INTENSIVE DE DANS

Cu ajutorul unor tehnici de predare avansate, in doar 5 lectii inveti sa dansezi 3 sau 4 stiluri diferite de dans. Chiar daca nu ai mai dansat pana acum sau nu ai reusit vreodata sa te misti cu dezinvoltura si eleganta pe un ritm de dans, acum ai ocazia sa descoperi dansatorul din tine. Modul in care decurge acest curs de dans te ajuta ca intr-un timp extrem de scurt sa inveti un numar mare de pasi de dans, de miscari elegante si vei capata o postura de invidiat.

Vezi preturi ▶

GRUPURI DE DANS PENTRU ADULTI*

Este programul potrivit pentru cei care ei care isi doresc să facă din dans unul dintre hobby-urile lor. Vei invata tehnici de dans cu ajutorul carora te vei bucura de o exprimare naturală si eleganta pe orice ring de dans, știind exact cum să dansezi pe orice stil de muzica. Cursurile noastre de dans sunt o ocazie minunata sa faci miscare intr-un mod extrem de placut, sa te relaxezi si sa te bucuri de tot ce iti pot oferi lectiile noastre de dans.

Vezi preturi ▶

CURSURI DE DANS PENTRU COPII

Prin dans ii ajutam sa se dezvolte armonios, sa aiba o postura corecta si sa aiba incedere in ei. La cursurile noastre copiii nu invata doar sa danseze ci primesc o lectie de viata. Ii pregatim pentru acele momente cand vor avea de ales intre a sta timizi deoparte privindu-i pe altii, sau a iesi cu curaj in fata celorlalti, ca atunci cand au invatat sa danseze. Pentru copii dansul este un sport care-I ajuta sa capete incredere in ei si sa nu renunte pana nu obtin ceea ce-si doresc.

Vezi preturi ▶

NOU: CURSURI DE DANS BABY

Un curs creat pentru copiii foarte mici (2.5-5 ani ). Vino alaturi de noi in fiecare sambata si lasa-I pe cei mici in seama noastra! Programul pentru micuti este unul bazat pe ritm, creat special pentru categoria lor de varsta. Copiii vor invata ritm si coordonare printr-o serie de jocuri pe muzica si dansulete distractive!

Vezi preturi ▶

LECTII DE DANS PENTRU NUNTA

Dansul mirilor poate deveni un moment magic pentru voi si o amintire de neuitat pentru toti cei invitatii. Chiar daca pana acum nu ati reusit sa va sincronizati prea bine pe ringul de dans la noi va asteapta instructori de dans cu experienta, pregatiti sa va invete sa va armonizati miscarile, sa invatati pasi de dans spectaculosi pe care n-ati fi crezut ca-I puteti face si nu in ultimul rand sa aveti postura eleganta in ton cu acest important eveniment din viata voastra.

Vezi preturi ▶

DARUIESTE LECTII DE DANS

Un cadou original si inspirat pentru un prieten, un coleg sau cineva drag caruia vrei sa-i faci o surpriza. Alege unul dintre voucher-ele noastre si ofera cuiva bucuria de a dansa alaturi de noi.

Vezi preturi ▶

Doresc sa fiu contactat prin