Denisa Dragomirescu

Motto personal: "Dansul este o poezie a vieții, exprimată prin mișcare!"

Denisa Dragomirescu: – Dansul este pentru mine un întreg univers în care regăsesc resurse pentru aproape orice în viață. Dansul înseamnă mișcarea și energia prin care descopăr starea de bine.

O zi frumoasă începe cu un ceai bun, o muzică bună, o bomboană de ciocolată albă cu marțipan și, desigur, un dans… și se continuă poate uneori cu o oră de echitație sau cu o carte… și apoi iar dans… așadar.. cum spuneam… o poezie despre care aș putea scrie în continuu…

Ca instructor al Clubului de Dans Sportiv „Mihai Petre”, de mai bine de cinci ani, pot spune că cea mai mare satisfacție este aceea de a-ți vedea copiii/elevii obținând rezultate de excepție și de a primi mulțumiri de la perechile de miri pregătite, chiar și după marele lor eveniment (ba unde mai pui că unii dintre ei s-au "lăudat" că invitații lor le-au cerut și bis! 🙂 ).

De asemenea, un factor important în evoluția mea ca instructor de dans sportiv, l-a constituit echipa de instructori și antrenori de excepție din care fac parte.

Dependența de mișcare mă determină să mă specializez și ca instructor de aerobic și, în special, de zumba și portdebras.

Un sfat pentru oameni: "Dansând cu întreaga voastră minte și cu întregul vostru corp, veți trăi sănătoși, fericiți și frumoși!"

Elevii spun despre ea că este “regina piticilor cu caracter latin și vulcanic”.